Xiaomi Mi Wireless Mouse White Цена, характеристика и сравнение на цената

Xiaomi Mi Wireless Mouse White

Xiaomi Mi Wireless Mouse White

Производител :Xiaomi
Наличност :
В наличност

Гаранция:12 месеца
Цена : 44,00 лв

Бърза поръчка без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.
Описание

Безжичната мишка Xiaomi Mi е подходящият спътник за вашия компютър. Той осигурява бързо превъртане и гладко плъзгане върху всякакви повърхности, на които я прилагате. Това ще бъде особено полезно, когато пътувате, тъй като тежи само 82 грама и не заема много място в чантата ви.

Ергономичен дизайн и удобно захващане
Безжичната мишка Xiaomi Mi е безжична мишка с чудесен дизайн. Тя е с размери 98,1 х 56,0 х 34,4 мм, което е идеален размер за всяка длан.

Приятно за окото и приятен на допир

Мишката премина през UV-процес, който направи повърхността й блестяща и копринено гладка. Приятно е да се държите, като се чувствате така, сякаш докосвате кожата на бебето. Благодарение на UV-процеса, черната версия на мишката изглежда като изработена от метал, тази, която можете да видите в Notebooks Mi. Белият вариант на мишката е сякаш е даден красив връх, за да изглежда по-елегантен.
Не само мишката изглежда добре, но и устойчива на износване и разкъсване. Въпреки това, както всеки друг обект, който обикновено използвате често, от време на време се изисква почистване и дезинфекция.

Гладко движение и умерена съпротива

Мишката, която е удобна за използване, означава, че не само има удобен дизайн и фина текстура, постигната чрез обработка на повърхността й с иновативни процеси. Кракът на мишката е нещо, което Xiaomi отделя достатъчно време за оптимизиране. Дъното има гладко гланцово покритие и прави плъзгането безпроблемно с леко съпротивление, за да компенсира дръзките движения. Xiaomi изпробва мишката, като я задвижва на около 100 километра на широка гама от повърхности. По този начин, дори ако използвате мишката за 8 часа в един ден, тя е достатъчно издръжлива, за да остане с вас през следващите години.

Ниска поддръжка и лекота на използване

Xiaomi Mi Wireless Mouse е много удобна за използване. Горната част на мишката служи и като отделящ се капак, за да скрие батерията и вътрешния ключ. За да извадите батерията или ключалката, трябва само да започнете леко да повдигнете гърба на горния капак и да го отворите гладко. За да монтирате капака обратно натиснете първо неговата предна част и след това натиснете, докато чуете щракване, което означава, че сте го заключили.
От лявата страна на мишката има ключ, който е предварително определен, за да ви направи една стъпка назад. Ако използвате този ключ, ще се върнете към уеб страница, която сте гледали по-рано. Засега тя работи само с компютри и лаптопи, които работят с операционна система Windows.
Благодарение на покритието против замърсяване, корпусът на мишката е с високо съпротивление на триене, което не позволява на повърхността да избледнява с течение на времето, като по този начин мишката може да изглежда съвсем нова в продължение на много години. Той също така е с ниска поддръжка. Можете да почистите маркерите от повърхността с обикновена хартиена кърпа.

Прецизно проследяване и ниска консумация на енергия

Безжичната мишка Xiaomi Mi работи с прецизен инфрачервен сензор, който прави мишката точна до 1200 dpi. С неговата помощ курсорът на мишката ще се движи по-бързо, без значение какъв тип повърхност използвате с мишката: дърво, килим или стъкло.
Ефектът от висок клас не е единствената нагоре на мишката. Сензорът има вграден енергоспестяващ режим. Ако се сдвоите с една от батериите Xiaomi Rainbow 5 AA, мишката ще работи до една година, преди да трябва да смените отново батерията. Като бонус, приемникът не използва силата на вашия лаптоп.

Лесно инсталиране и удобно решение за съхранение

Безжичната мишка Xiaomi Mi е RF мишка, което означава, че тя използва хардуер за свързване към вашия компютър или лаптоп. Много е лесно да настроите: просто трябва да включите устройството в устройството и сте готови! Работното разстояние на приемника е 10 метра. Когато мишката не се използва, безжичният донгъл може да се държи вътре в мишката, за да се предотврати загубата му.
Безжичната мишка Xiaomi Mi е подходящият спътник за вашия компютър. Той осигурява бързо превъртане и гладко плъзгане върху всякакви повърхности, на които я прилагате. Това ще бъде особено полезно, когато пътувате, тъй като тежи само 82 грама и не заема много място в чантата ви.

Етикети
Етикети : xiaomi, mi, wireless, mouse, white