XIAOMI Mi Smart Scale Кантар Цена, характеристика и сравнение на цената

XIAOMI Mi Smart Scale Кантар

XIAOMI Mi Smart Scale Кантар

Производител :Xiaomi
Наличност :
В наличност

Гаранция:12 месеца
Цена : 75,00 лв

Бърза поръчка без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.
Описание

Високата точност на Xiaomi Smart Scale е до 100 грама, пиенето на чаша вода.
Прецизен датчик за налягане osnschennye, определя точното тегло.

Синхронизира се с телефона - и се контролира от телефона Ви.

Като правило, дори и най-малките промени в телесното тегло, за вас са важни. Използвайки уникалната технология на сензора за висока чувствителност и изборът на здрава и надеждна манганова стомана, която позволява да се увеличи точността на измерването на теглото, сменихме програмата за изчисляване на традиционните тегло и вместо това създадохме система за измерване на теглото по три различни начина. Това допринася за това, че в рамките на кратък период от време може да се изчисли на базата на вашето тегло всеки детайл. Точност 2 пъти по-голяма, отколкото при подобни устройства.

Всеки ден можете да проследявате дори най-малките промени в теглото си.
Можете да идентифицирате промените в теглото си до 0.1 кг, независимо от това, което правите: след джогинг, фитнес, упражнения, ходене, пазаруване или дори след домакинска работа! Можете също така по всяко време да проверите графиката на теглото си с приложението и да получите професионален съвет за здравето.

Mi Fit App
Отворете приложението Mi Fit и по всяко време можете да преглеждате данните си, да планирате промените, да виждате ясно процеса на "реализация". В допълнение, въз основа на ИТМ, можете да планирате фитнес упражнения и да коригирате вашата диета. Всяко претегляне се съхранява на чип който може да съхрани до 800 записа.

Автоматично разпознаване на всеки член на семейството
Въз основа на масата на човешкото тяло Mi Smart Scale може автоматично да идентифицира всеки член на семейството, като ще разпознае дали е възрастен или дете.

Снежнобяла стоманена кутия
Още от самото начало на разработката ние бяхме решени не само да създадем добра среда за вашето равновесие, но не забравихме и неговия външен вид.

Отлична защита и точна работа
Въпреки че везните са винаги на пода, дизайнерът е отделил много усилия, за да направи перфектната везна. За да гарантираме безопасността, проведохме серия от тестове, като например падането на стоманена топка върху повърхността на везната, защото дори и в банята винаги има нещо което случайно да падне.

Вашия напредък, и Mi Smart Scale
Отворете мобилното приложение mi Спорт на телефона, и ще можете да синхронизирате всичките си данни и да актуализирате фърмуера. Да живееш с Mi Smart Scale ще ти донесе още по-приятно изживяване. С ниската консумация на електроенергия и продължителността на живота на батерията ще ви издържи една година, без да се налага смяна на батериите.

Етикети
Етикети : xiaomi, mi, smart, scale