Xiaomi Mi Amazfit Pace Smart Watch Black Цена, характеристика и сравнение на цената

Xiaomi Mi Amazfit Pace Smart Watch Black

Xiaomi Mi Amazfit Pace Smart Watch Black

Производител :Xiaomi
Наличност :
Не е наличен

Гаранция:12 месеца
Описание

Xiaomi Amazfit Smartwatch

Първият интелигентен часовник Amazfit с капацитивен сензорен екран, удобен спортен дизайн и много полезни функции, като сензор за сърдечен ритъм, вграден GPS, крачкомер, информационен бутон.

Капацитивен тъчскрийн дисплей 1.34"

HD екран с разделителна способност 320 × 300 пиксела ще ви осигури висококачествени и дълбоко цветни изображения, а защитното стъкло Corning Gorilla ще се погрижи за издръжливостта на устройството. Можете да продължите ежедневните си дейности или да правите активни спортове без да се притеснявате за всяко движение. Силно ярко лице с дълбок черен цвят. Яркостта се настройва автоматично в зависимост от околната среда, така че ще се насладите на ясна картина при всякакви условия. Само с едно докосване на пръста и можете да намерите подробна информация за времето, сърдечната честота, позицията, обхваната дистанция, както и много други полезни данни - лесно и удобно.

Монитор на сърдечната честота

На задната страна на диска се намира вграден сензор за сърдечен ритъм, който следи сърдечния ритъм в реално време и ви информира за нивото на натоварване на тялото и ви помага да планирате тренировките си по-внимателно.

Напомняне за повикване

Ако получите обаждане или съобщение на телефона си, часовникът ще ви уведоми за това чрез вибрации. Така че винаги ще бъдете в контакт и никога няма да пропуснете някое важно обаждане.

Информационно натискане

Получавайте незабавни известия от различни приложения - например Facebook, Wechat, WhatsApp.

Bluetooth музика

Amazfit Smartwatch може да съхранява около 500 песни и да възпроизвежда музика чрез любимите ви безжични слушалки. За бързия темп на модерния живот е много удобно, особено за спорта - вече не е нужно да носите смартфон или MP3 плеър.

GPS + Glonass

Проследявайте и записвайте точната информация за движенията си - честота, продължителност, скорост, пробег, височина и други професионални спортни данни, за да анализирате и подобрите резултатите си.

Дълъг режим на готовност

Amazfit Smartwatch има 280 mAh батерия, която може да работи за около 11,6 дни в режим на изчакване, около 5 дни в режим на работа, докато режимът за GPS и сърдечен ритъм ще ви отнеме около 35 часа.

Обикновена и изчистена конструкция, кръгла кърпа, устойчива на надраскване, както и силиконова лента, която може да бъде заменена по всяко време.
Лек и компактен - дори при зареждане се използва безжична докинг станция.

Етикети
Етикети : xiaomi, mi, amazfit, pace, smart watch, black