Ulefone S8 Pro 16GB Dual black/gold Цена, характеристика и сравнение на цената

Ulefone S8 Pro 16GB Dual black/gold

Ulefone S8 Pro 16GB Dual black/gold

Производител :Ulefone
Наличност :
В наличност

Гаранция:12 месеца
Цена : 185,00 лв

Бърза поръчка без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.
Описание

Описание:

Двойна задна камера. Добавете някои чувства към снимки

Системата за дуалистична фотография на Ulefone S8 Pro се състои от 13 мегапикселова камера и дълбоко вградена камера. С голямата бленда F2.2 главната камера ще ви предложи чисти, остри и живи изображения, докато подкамерата може да добави зашеметяващ ефект на Bokeh. С известен основен обект и лек фон, тези снимки ще бъдат по-добри от "истинските за живота" и наистина ще разбудят емоциите на зрителите.

Осветявайте себе си с фронт Softlight

В традиционната фотография, светлината е от жизненоважно значение за портретите, където един фотограф може да прекара няколко часа в осветление, за да направи модела малко по-красив. Жалко е, че осветлението отдавна липсва в мобилната самия, най-популярната фотография на човешки фигури в света. На Ulefone S8 Pro ние предложихме висококачествена LED предна светлина, която може да поддържа вашата самостоятелност като светкавица или винаги светлина. Така че, вземете S8 Pro и осветяване на най-яркото ви аз.

Метална рамка

На Ulefone S8 Pro е представена най-новата и най-смела философия за проектиране. Стръмната крива на ръба на задната страна ще доведе до най-удобното усещане за сцепление. И задната част се се е разширила естествено към металната рамка, за да осигури висока целостта на дизайна на езика. Без съмнение, Ulefone S8 Pro е наистина произведение на изкуството независимо от неговата функция.

Скенер за пръстови отпечатъци. Бързо и интелигентно

Може би за пръв път се използва идентификационен номер на пръстовия отпечатък, може би не. Както и да е, вие ще изпитате най-съвременната технология за сканиране на пръстови отпечатъци на Ulefone S8 Pro. Пет пръста могат да регистрират 5 идентификационни номера, всеки от които ще отключи телефона ви за 0.18 секунди, реагиращо и безопасно. Освен това, скенерът ще ви предложи повече удобство при работа като затвор на камерата, бутон за връщане назад, музикален контролер и т.н.

Пълно ламиниране в клетка. Остър и отзивчив

Ламинирането в клетките не само увеличава чувствителността на сензорния екран, но също така подобрява остротата на дисплея.

Насладете се със 277PPI HD дисплей

За да предложи на потребителите прекрасен опит за гледане, Ulefone S8 Pro прие 5.3-инчов HD дисплей. С висока плътност на пикселите от 277PPI, дисплеят ще достави достатъчно ясни детайли и живи достатъчно цветове, които са необходими за формиране на истинска картина. Освен това, софтуерът за управление на дисплея е приложил омекотяване на цветовете на дисплея, което прави очите ви удобни, докато се наслаждавате на жизнеността на снимките.

0,5 мм рамка. Почувствен опит за гледане

Здравият разум е, че с намесата на веществото, заемащо малка площ в нашето виждане, основният обект ще се открои по-добре и можем по-добре да съсредоточим вниманието си. За да предложат завладяващо изживяване при гледане, производителят е стеснил панелите до дисплея само на 0.5 мм. Тази техника рядко се вижда на устройства на една и съща цена или дори два пъти по-скъпа.

3000mAh батерия

Технологиите за мобилни телефони се подобряват от ден на ден през тези години. От тях технологията на батерията се развива толкова бавно, че живота на батерията се превърна в Дамоклев меч, който не позволява на потребителите да използват телефоните си свободно. Няма съмнение, че всеки е преживял кошмара на внезапно изключване. Но на Ulefone S8 Pro, голямата батерия от 3000mAh ще реши проблема от ума ви. Работейки със специално оптимизиран софтуер и високоефективен CPU, батерията ще ви позволи да се наслаждавате на телефона си цял ден.

Quad-Core 1.3GHz чипсет. Ride Wind through Waves

За мобилен телефон процесорът е най-важният компонент, който предлага мотивация за всяка операция, точно като двигател за автомобил. Ulefone S8 Pro разполага с подобрената версия на чипсета MT6737quad-core, който с тактова честота до 1,3GHz ще се справи перфектно с настоящите тежки приложения и игри на Android без изпотяване.

Android 7.0 Нугат. Най-новата софтуерна практика

Android 7.0 се превърна в най-известната мобилна операционна система заради високата си гладкост, безопасност, енергийна ефективност и удобен за ползване интерфейс. Не бъркате, че ще получите най-новата и най-чиста операционна система за Android. И благодарение на оптимизацията от нашия инженерен екип, софтуерът се комбинира безпроблемно с хардуера, за да ви осигури безпроблемно използване на опит.

Двойна СИМ + SD карта. Двойна мобилна мрежа

Ulefone S8 Pro предлага 2 слота за SIM карти и слот за SD карти, който поддържа 128 GB разширение на паметта. И двата SIM слота са съвместими с 4G мрежа, което ви позволява да сърфирате в мрежата навсякъде по всяко време. А разширението от 128 GB ви позволява да съхранявате повече файлове, като същевременно запазвате болката от избора на файловете, които да бъдат изтрити.

Етикети
Етикети : ulefone, s8, pro, 16gb, dual