Ulefone Armor 2 Dual LTE 64GB Цена, характеристика и сравнение на цената

Ulefone Armor 2 Dual LTE 64GB

Ulefone Armor 2 Dual LTE 64GB

Производител :Ulefone
Наличност :
В наличност

Гаранция:12 месеца
Цена : 497,00 лв

Бърза поръчка без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.
Описание

Описание:

IP68 защита от прах и вода

Поддържан с международна стандартна оценка на IP68, Ulefone Armor 2 може да оцелее от дълбочина 1,5 метра във водата за час или 1 метър в бетон за 24 часа. Следователно, никаква вода, прах или мръсотия няма да се навлажни в телефона в ежедневието или при пътувания на открито. За пътешественици, които често срещат силен дъжд, кал и реки, непроницаемата Ulefone Armor 2 със сигурност ще бъде най-добрият ви асистент.

Как е направен IP68. Възможно ли е ?

За постигане на стандарта IP68 за прах и водонепропускливост е изработенапрофесиона лна и здрава конструкция с възможно най-малките възли, които освен това са пълни с водоустойчива лепенка и са закрепени с уплътнителни пръстени. При процеса на разпръскване се използва специално водоустойчиво лепило за по-добра водоустойчивост. Що се отнася до неизбежните пролуки около физическите клавиши, е използван водоустойчив филм, за да се запълнят напълно. Междувременно всички основни връзки са подсилени и фиксирани с винтове.

Силно устойчива на натиск

Освен че използва здрава конструкция, корпусът на Armor 2 е изработен от TPU, поликарбонатен материал подсилен със стъклени влакна и метал, а дисплеят е защитен от Corning Gorilla Glass 3. Такава комбинация осигурява както висока якост, така и перфектна гъвкавост за Armor 2, които следователно могат да издържат на насилствена катастрофа, подвижност и усукване. Няма нужда от допълнителни предпазни мерки, бронята може да се защити добре.

Мощен процесор Helio P25 2.6GHz

Най-новият осемядрен чипсет Helio P25 се състои от четири 2.6GHz ядра за обработка и четири 1.6GHz ядра. Клъстерът с 2.6GHz може да се справи с всички тежки задачи като 60кр. Блокбъстър игри, докато 1.6GHz клъстера може да се справи с обичайни задачи като повикване, Facebook, Whatsapp с изключително ниска консумация на енергия. Ето защо Ulefone Armor 2 ще проследи сърцето ви, когато имате нужда от това приключение.

Колкото по-голямо, толкова по-добре

Огромният капацитет от 6 GB RAM позволява на процесора Helio P25 да постигне върховите си резултати и да се справя безпроблемно с всички задачи, което прави мултитаскинга по-лек. И междувременно, вие сте свободни от бремето на почистване на фона, и по-добре да спестите енергия за природа, която си заслужава да бъде натоварено пътуване. Освен това, с 64 GB вътрешно хранилище, което може да се разгъва до 256 GB, можете да съхранявате предварително многобройни приложения и файлове, преди да излезете и да съхранявате много снимки и видеоклипове, които правите по пътя. С Armor 2 ще имате приятно пътешествие със светлинен пакет.

Истински пръстов пръстов отпечатък ID

Засегнати от съвременните технологии, средните здрави телефони рядко са скенери за снемане на пръстови отпечатъци. След няколко месеца упорита работа, нашите инженери успяват да работят върху Armor 2. Отпечатъците на Armor 2 на лицевата страна, които отговарят повече на навиците на потребителите ви позволяват да отключите устройството за по-малко от 0,1 секунди удобен и надежден начин. Запазете ли неприкосновеността на личния живот без значение къде сте. И ние също приемаме стъкло на повърхността на скенера за удобно докосване, висока чувствителност и отлична издържливост.

Най-новата технология NFC

Със съвременна NFC технология можете да използвате Armor 2 като цифров портфейл за парични транзакции по много по-безопасен и лесен начин. Освен това, NFC може да се използва и за презареждане на карта с метро, ​​електронен достъп, обмен на данни и предаване и т. н., което прави живота ви много по-умен.

Няколко професионални сензора

За по-нататъшно удовлетворяване на взискателните изисквания на потребителите, ние оборудваме Armor 2 с множество професионални сензори, като Барометър, компас, жироскоп и NFC за по-безгрижни пътувания.

Етикети
Етикети : ulefone, armor 2, dual, lte, 64gb, dark grey