Sony Xperia Z5 и Z5 Comapact представяне

Дата: 2015-10-18 Видяна: 1869

Няма такова нещо, като идеален смартфон. Няма нито универсален. Най-доброто, което можете да направите е да намерите производител, чиито приоритети се доближават вашите. Лидерите на пазара се стремят да създадат един лъскав смартфон, но фините разлики в приоритетите водят до много различни крайни продукти.

 За Xperia Z5, Sony са приоритизирали камерата, животът на батерията, както и в по-малка степен, дизайна - и в този процес те са създали телефон, който може да не е най-красивият флагман на пазара, но това може би е най многофункционалният флагман. И с Z5 compact, Sony са направили последният страхотен малогабаритен смартфон. 

The Xperia Z5 и Z5 Compact са почти един и същ телефон в два размера. По-големият Z5 Premium идва през ноември.
Има няколко малки разлики между Z5 и Z5 Compact. Z5 Compact има 4.6 инчов екран и 720p, а 5.2-инчовият екран на Z5 е Full HD, при 1080p. Съмнявам се, че повечето хора ще забележат разлика в резолюцията на двата екрана. Z5 има 3GB оперативна памет, Compact има 2. Но отново, повечето потребители никога няма да забележат разликата. И Compact е $ 150 по-евтин от Z5.

Но всичко останало се споделя между двата смартфона. И двата имат една и съща впечатляваща камера, батерия с цели два дни, бърз и точен четец на пръстови отпечатъци, както и потдръжка на Remote Play Sony. Това е фантастично да видите как Sony са направили Compact Z5 точно толкова мощен, колкото Xperia Z5.

Тагове: sony xperia z5 compact смартфон представяне