JBL Control X Black Цена, характеристика и сравнение на цената

JBL Control X Black

JBL Control X Black

Производител :JBL
Наличност :
В наличност

Гаранция:12 месеца
Цена : 540,00 лв

Бърза поръчка без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.
Описание

Описание


BL Control X - легендарните високоговорители за всички времена в новата версия!

През годините серията от високоговорители на JBL Control е прецизирана до комбинация от компактна форма и висока производителност. Новите стереоговорители Control X, които са съсредоточени върху дизайна и качеството на звука в здрава, изцяло модернизиран корпус, идеални за използване на закрито или на открито. Технологията за проследяване с висока разделителна способност (High Definition Imaging - HDI) предоставя удивителна акустична картина, естествен баланс и детайлен звук от всяка позиция на слушане.

Ако нямате достатъчно място, за да инсталирате пълна система за домашно кино или просто да обичате всичко компактно, но функционално, JBL Control X е вашия избор. Това са двустранни високоговорители с магнитно екраниране. Доста компактни удобни разположение във всяка стая, но достатъчно мощни, да не се компрометира качеството на звука.

Снабдени с 130-мм басови високоговорители и 25 мм пищялйки с High Definition Imaging (HDI) и рефлекс порт Slipstream патентована технология на JBL. JBL контрол.

X работят в честотен диапазон от 90 Hz до 20 кХц. Те ще ви дадат кристален звук, чисти "високи честоти", и наситени баси. Тяхната защита дава възможност да се използват високоговорителя навсякъде в къщата (включително на басейна и баня), както и в двора или на терасата без никакъв страх.

Звукова система - 2.0
Частотен диапазон - 90 – 20 000 Гц
Отношение сигнал/шум - 87 дБ
Входно съпротивление - 8 Ом
Тегло на говорителите - 2,63 кг
Габарити - 235х165х159 мм
Тип - настолни

Етикети
Етикети : jbl, control, x, black