iPhone 6s ревю

Дата: 2015-10-13 Видяна: 1255

Винаги е вълнуващо, когато Apple ще реализира фантастичният нов iPhone, който изглежда напълно различно, но това се случва само веднъж на две години. Обикновено Apple реализира S серията с актуални и иновативни подобрения. Миналата година iPhone 6 зарадва почитателите на iPhone с новият си дизайн, но под капака не беше нищо особено. В действителност е, като iPhone 5S но с нов дизайн и подобрени характеристики, което създава усещането за нов телефон. Тази година нещата са различни. 

С ключови подобрения в RAM, процесорна мощ, качество на камерата, както и технология на екрана, iPhone 6S има някои трикове, които никой iPhone не е имал преди, скоростта наподобява мини Ferrari. Също така и цветът е различен "розово злато". Apple са направили модерно розово.

Новият iPhone 6S е почти перфектен размер за телефон. Пикселите в новия 4,7-инчов LCD екран са натъпкани толкова гъсто, че изобщо неяма да ги забележите, но по-важно е, че екрана е по-широк и по-висок, което ви дава много повече пространство, за да пишете, преглеждате снимки, прочетете, или да правите нещо на телефона. Но не е толкова голям, че не можете да го използвате с една ръка. Едва леко двойно докосване на бутона Home ще падне целия екран наполовина за вас, също като всички менюта лесно достижимо.

iPhone 6 и 6S са сред най-удобните телефони, които някога са правени, дължат го до голяма степен на техния размер и нежната извивка на полирани алуминиеви ръбовете. Телефонът е много тънак, което го прави още по-удобен за хващане.

Тагове: iphone iphone 6s 6s ревю