iPhone 6S дизайн и предимства

Дата: 2015-11-02 Видяна: 2565

Предимства
Уникален външен вид и усещане
3D тъч добавя интересно ново измерение
Малките но полезни подобрения на камерата
Забележителни показатели
Clever предна камера със светкавица

Недостатъци
Батерията няма достатъчно мощност
Няма безжично зареждане
Зарежда се по-бавно

Основни функции: 4.7-инчов LCD, 326ppi; 7,1 мм дебелина; 143гр; 1.8GHz Dual-Core; 2GB RAM; 16/64 / 128GB за съхранение; 12-мегапикселова iSight камера; 5-мегапикселова камера FaceTime HD.

Какъв е iPhone 6S?

Заради "бързо развиващите се иновации" технологичната индустрия е нещо предвидимо понякога. Всяка година Apple добавят 'S' в края на последния си смартфон, добавя няколко нови функции с които предизвиква дори отзиви.

iPhone 6S е този телефон тази година, добавили са някои нови "умни" функции 'taptic', подобрения на камерата и много по бързият процесор в сравнение с миналогодишният iPhone 6.

Apple са добавили нов цвят Rose Gold, което е едно от нововъведенията. Но каквото и да мислите по въпроса, бъдете сигурни, че това е поредният отличен телефон от Apple.

Всички телефони "S" приличат на своите предци и iPhone 6S не е по-различен. Дори екрана е същият. Това не е най-доброто в сравнение - OLED екраните на Samsung са на различно ниво в това отношение - но това е отлично за LCD дисплай.

Контрастът е отличен и цветове са естествени. Някои може да твърдят, че 326 пиксела на инч (PPI) не е достатъчно, но този довод не е от особено значение. Има достатъчно много пиксели за да не забележите разликата. Не само, че iPhone 6S изглежда страхотно, но и естествено е удобен за ползване.

Отвъд блестящите нови характеристики и новият цвят Rose Gold, Apple покрива основните потребности на потребителите. Това има значение.

Но какво е бляскаво и ново? В крайна сметка не е достатъчно само да е ново, но и новите функции да са полезни и удобни? Безспорният факт е 3D Touch. Подобен на Force Touch, който Apple представи на Apple
Watch. 3D Touch отчита колко е силно натискате върху екрана, отварят се нови възможности за разработчиците на приложения и за изследване.

Има ефективно три нива на натиск - лек натиск, малко по-силно натискане и едно допълнително ниво след него. Всеки един натиск в зависимост от контекста, ще предизвика различно действие.

Но натискът е "аналог" в природата - 3D Touch не само открива три нива на натиск, но всички точки между тях. Това отваря интересен потенциал, особено в игри, които разширят дейността си в момента.

Тагове: iphone 6s дизайн предимства 3d touch apple