Apple Watch Steel Leather Loop 42mm Цена, характеристика и сравнение на цената

Apple Watch Steel Leather Loop 42mm

Apple Watch Steel Leather Loop 42mm

Производител :Apple
Наличност :
В наличност

Цена : 1 555,00 лв

Бърза поръчка без регистрация

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня, за да уточним всички детайли по поръчката ви.
Описание

Apple Watch Steel Leather Loop 42mm е класическа версия на часовника с стоманен корпус на циферблата, сапфир кристал стъкло и кожена каишка в различни цветове.
Дисплей с размер - 42мм(по дължина)
Корпус-стомана
Стъкло-sapphire crystal
Цвят каишка Black-сер.номер-MJYP2(L), MJYN2(M)
Цвят каишка Bright Blue-сер.номер-MJ452
Цвят каишка Light Brown-сер.номер-MJ402
Цвят каишка Stone-сер-номер-MJ432

Apple Watch Steel Leather Loop е създаден специално да работи с iPhone и нищо друго, но едва ли някой е очаквал нещо различно. Той си има собствен процесор, екран, батерия, GPS, сензор за измерване на пулс, и още какви ли не иновативни технологии, но да оставим сухата част на страна - както биха казали Apple - той просто работи.

Apple Watch се предлага в два размера с големина 38мм и 42мм в зависимост с вашите предпочитания. Часовникът ще се предлага в огромна разновидност от каишки - от спортната гумирана, през металната, магнитната, та чак до златната, както и с различно предпазно стъкло - изцяло сапфирено или напълно нова разработка за невероятна издръжливост.

Всички обещани каишки ще ги има в няколко различни цвята и това в комбинацията с безброй многото различни електронни циферблати ще направи вашият Apple Watch единствен.

Apple Watch Steel Leather Loop 42mm ще ви позволи да извършвате сложни задачи само с няколко докосвания или думи - четене на имейли, съобщения и социални мрежи е повече от лесно, както и диктуването на отговорите им през Siri. Ако използвате навигация сега няма нужда да вадите постоянно телефона си - всичко ще излиза на вашия Apple Watch, от него дори можете да чуете гласовите команди. Достъп до календар и аларми - никакъв проблем. Фитнес тракери и съветници - задължително! Все пак имате специално вграден сензор за мерене на пулса.

Apple постоянно интегрират нови и нови функции в Apple Watch. Чрез него можете да управлявате напълно всеки един аспект от iPhone без да е необходимо да изваждате телефона. Също така груповите снимки се превръщат в нещо приятно и лесно, няма повече да има отсъстващи фотографи!

App Store ви предлага много и нарастващ брой игри, приложения, и циферблати.

Навигацията с самия интерфейс става много удобно чрез специалната "корона", чрез която навигирате из специалното начално меню. Всичко е толкова лесно, а разбира се можете да докосвате и по екрана.

Ако пък вашата половинка има също Apple Watch ще можете да си разменяте вашите пулсове и да се изобразяват в прекрасни туптящи сърца на екраните. С разпознаването на различните видове докосвания, сензора за пулс и вибрацията можете да пресъздавате толкова много неща и със сигурност много приложения ще се възползват от това.

Apple Watch изисква iPhone 5 или по-нов, с iOS 8.1 или по-нова OS. Той е наличен в два основни размера, два различни типа стъкла и с много допълнителни каишки. Всички модели са прахо и водо устойчиви! Изберете вашият Apple Watch и направете живота си по-краси и по-лесен сега!

Каишките на Apple Watch Steel Modern Buckle са 2 размера: (M) и (L) в няколко цвята на кожата.

Етикети
Етикети : apple, watch, steel, leather, loop, 42mm