Apple iPhone 6 и iPhone 6 Plus неутрализираха предимството на Android

Дата: 2014-09-10 Видяна: 1772

Новите 4.7-инчов iPhone 6 и 5,5-инчов iPhone 6 Plus на Apple са по-големи от сегашните 4-инчови модели. Те неутрализират ключовото предимство размерът на Android телефоните. 

И Apple успя да направи новите си телефони по-тънки, с ръбове, които са извити и удобни за ръцете. Няма го стъкленият гръб, което намалява шансовете от счупване. Задната част сега е направена от алуминий и е по-скоро като IPAD.

За да се подобри употребата с една ръка, както и двата нови модела ще имат функция, наречена достъпност. С две леки докосвания на бутона на началния екран, иконите, контролите и съдържанието от горната половина на екрана преминават в долната половина, така ще може да ги достигнете с една и съща ръка. След като направите своя избор, всичко се връща така както е било.

iPhone 6 Plus също има нови хоризонтални слоеве за да се възползвате от по-големият му размер.

Разбира се, приложенията ще работят, както хоризонтално, така и вертикално. На плюс в хоризонтално положение на началния екран и приложенията ще бъдат организирани в две колони.

При изпращането на текстови съобщения, например, контактите се появяват от лявата страна и съобщенията се появяват в дясно. На по-малки телефони, включително iPhone 6, може да виждате едната или другата страна, но не и двете заедно.

Тагове: apple iphone 6 plus неутрализираха предимството android