Ревю на новият iPhone SE

Дата: 2016-03-23 Видяна: 6058

Това е телефон за тези, които обичат по-малкия размер, но наистина им се иска да биха могли да имат силата на флагман телефон.

Въпреки, че 4-инчовият фактор не е оставял линията на Apple. В iPhone 6 / 6S (4,7-инчов) и 6 Plus / 6S Plus (5,5-инчов) е наблегнато на по-големият размер през последните две години. Apple с новият iPhone SE създава възможност за марка, да сe върне на пазара за по-малки телефони.

Камерата е основно обновена, да се похвали с 12-мегапикселов сензор и True Tone светкавица, която е точно, като Snapper на iPhone 6S. Има също така и мощен 64-битов A9 чип, Bluetooth 4.2, дисплей, който става много яркък, когато искате да си направите селфи в слабо осветена стая.

Екстериорът е изискан и елегантен - всеки инч на iPhone. Същата прецизност, която ще намерите във висок клас iPhone's притежава и iPhone SE. Най-после, че не е нужно да се чувствате, че сте уреждане само за да получите по телефона, че е по-лесно да се справя.

Използването на iPhone SE, обаче е със значително по-различно преживяване от iPhone 5S, и точно това е, което Apple трябва да развиват.

 

Тагове: ревю новият iphone se