Apple iPhone 5C Представяне

Дата: 2014-02-25 Видяна: 864

Apple най-накрая пусна първият си бюджет ориентиран смартфон iPhone 5C. Това ще замени сегашния iPhone 5 и промяни стратегията в дългосрочен план на Apple за намаление на по-старите модели iPhone за ориентираният  iPhone купувач. Тя ще стартира на 20 септември с предварителни поръчки, взети от 13-ти.

Слуховете от интернет се оказаха верни, с по-цветен дизайн в 5 тона, с бяло, червено, синьо, зелено и жълто дизайни. Отзад и отстрани се образуват от едно парче. Подобно на телефони на Nokia Windows телефон, това е цвят координирани, за да са в тон със своята операционна система, в този случай IOS 7.

Има и официални панели в еднакъв (или контрастен, ако предпочитате) цвят със забележим гръб да позволи на iPhone 5C да представи цвят - прилича на Connect 4 борда.

Черупката е поликарбонатна пластмаса, със стоманена рамка вътре в нея, за да добавите твърдост. Има твърд, лъскав мъх за да предотврати надраскване и плъзгане. Една подобрена камера FaceTime има по-големи пиксели за по-добро качество на слабо осветлениеместа и сензор BSI. Основната камера iSight изглежда идентична както е на iPhone 5.

Той разполага с 4 инча дисплей Retina с sRGB цвят и широкоекранно видео. Това звучи като един и същ дисплей, както се използва в текущият iPhone 5. Вътре е A6 чип, отново изглежда,че е същият като на iPhone 5.

Това е страхотно изглеждащ телефон, но това е трудно да се каже колко добре ще се продава в сравнение с по-напредналиата, A7 на  iPhone 5S. Особено, когато този телефон струва само още $ 100.

Тагове: apple iphone 5c представяне