Официално представяне на Samsung Galaxy S5

Дата: 2014-02-25 Видяна: 1129

С Samsung официалното откриване на Galaxy S5 на Mobile World Congress, ние най-накрая да имаме потвърждение за  следващия флагмански смартфон на корейската компания.

Това е една електростанцияSamsung не е срамежлив , когато става въпрос за зареждане на своите топ - на-на - гама телефони с водещи заграбването характеристики , и Galaxy S5 не е различно. Център етап е неговата четириядрен процесор Snapdragon 805 , който работи на 2.5GHz с образуване на мехури . Този чип , в двойка с 2 GB оперативна памет, означава, телефонът не трябва да има някакви притеснява вървят гладко всяко приложение ви хвърли в нея . Едно нещо е да обърнете внимание: това не е 64 -битов - това е най-вероятно ще бъде характерна черта на следващата година Samsung флагман .Телефонът идва с Android 4.4 KitKat и нова версия на TouchWiz интерфейса на Samsung. Няма нито дума още от това дали има или няма в наличност Android Google Play или Nexus издание ще се бъде на разположение .Междувременно, 2800mAh батерия, трябва да се даде на S5 достатъчно сок лесно да издържи ден ( Samsung претенции 21 часа време за разговори ), както и с предишните телефони Galaxy S е подмяна.Можете също така да получите възможност за избор между 16GB и 32GB на съхранение разширяема (можете да добавите до 64GB допълнително чрез микроб ) , а има и MicroUSB 3.0 порт за бързи скорости на трансфер .На свързаност отпред , има и двете 4G LTE (в подкрепа на бързото категория 4 ) и пето поколение Wi - Fi 802.11ac и 2X2 MIMO , плюс функция, наречена Download Booster , която използва както Wi - Fi и 4G едновременно да сваляте файлове по-бързо.

Вдлъбнатини и водоустойчивост

Слуховете твърдят, че на S5 ще се похвали с метално тяло са се оказали горещ въздух - Samsung е остана с един най-вече-поликарбонатна конструкция. Това заяви, от нашите ръце на времето можем да кажем, че това е най-доброто качество натрупване на Galaxy S телефон е предложил до този момент. The трапчинки, матирана мек гръб е много по-хубаво да погледнете и задръжте от изкуствена кожа твърдата пластмаса на последните телефони Galaxy Note и таблети, както и цялостното усещане е един от здравина и качество. Едно голямо подобрение през S4 е IP67 хидроизолация, затвърждавайки S5 в съответствие с Xperia телефони на Sony. Тя е затворена, за да се предотврати всякакво вода или прах се вътре, така че можете да потапям слушалката във водата толкова дълго, колкото 30 минути и той няма да протестира едно малко. О, и ние имаме демографска статистика: той тежи сто четиредесет и пет грама и размери 142 х нагоре към 72.5 х 8.1 мм. Той ще бъде на разположение в няколко цвята, включително Charcoal Черно, блестящата White, Electric Blue и Copper Gold.

Тагове: официално представяне samsung galaxy s5