Новите функции на новата IOS 10

Дата: 2016-06-14 Видяна: 2182

Apple току-що стартира IOS 10 на WWDC 2016 г.с един куп новости за функции, като например заключен екран, Siri, снимки, съобщения и карти, както и всички нови функции  като Home app. Ето всички нови IOS 10 функции, включително и най-добрите ъпдейти и случайни малки промени, които може да сте пропуснали. Феновете на Emoji ще бъдат особено зарадвани.

Lock screen ъпдейти в iOS 10

Когато си вдигнете китката IOS 10 автоматично ще събуди вашия iPhone, така че можете да видите всички чакащи уведомления. Дори по-добре, сега те са интерактивни уведомления. Така например, 3D Touch календар покани ще можете да ги приемате направо от заключен екран, както и проверка на мястото на картата и така нататък. Можете дори да отговаряте на съобщения в заключен екран на IOS 10. Предполага се, че това ще бъде една допълнителна функция, разбира се, ако не искате непознати да имат достъп до вашите съобщения, ако загубите iPhone.

Новия заключен екран на IOS 10 също поддържа приложения на трети страни, което предлага промени в статуса на живо, така че не е нужно постоянно да отключвате своя iPhone.

В IOS 10 можете да получите по-лесно, супер-бърз достъп до камерата и любимите джаджи. Просто плъзнете надясно на заключен екран за да преминете в режим на камера и плъзнете  пръст наляво за да видите вашите джаджи, които отново могат да бъдат 3D Touched за повече информация.

3D Touch ъпдейти в iOS 10

3D Touch е ограничено в IOS 9, само няколко приложения го поддържат в сериозно ограничена форма. Сега все повече приложения ще поддържат  3D Touch  настолни компютри, iPhone благодарение на IOS 10. Така например, можете да се насладите на видео на живо от ESPN, както и резултати на живо и така нататък, без да отваряте приложението.

Тагове: новите функции новата ios 10