Купуване на нови мобилни телефони (смартфони) и стари , замяна

Изкупуване на операторски и бюджетни телефони, замяна на стари телефони за нови смартфони с доплащане.

Не изкупуване телефони по-стари от 3 години.

Скъпи клиенти, ние от магазин Gsmelite.bg бихме искали да ви презентираме една наша услуга за която може би не знаете, или пък не предполагате, че извършваме. В какво се състои тя:

ЗАМЯНА

Ние ви предлагаме услугата замяна на стар мобилен телефон с нов смартфон от нашата наличност. Как става това? Оценяваме справедливо вашия GSM, предлагаме ви цената на която можем да ви го изкупим, аргументираме за нашата оценка каквато и да е тя, след което стойността на вашия телефон се приспада от цената на избрания от вас нов смартфон. Ако стария ви телефон е закупен от нас, то той се оценява приоритетно и можете да получите за него от 5 до 10% повече, може да получите и допълнителна отстъпка от цената на новия телефон като наш стар клиент и съответно да доплатите по-малко.

ИЗКУПУВАНЕ НА ОПЕРАТОРСКИ ТЕЛЕФОНИ

Предлагаме ви изкупуване на нови операторски телефони взети от физически лица от Теленор, Мтел и Виваком, които вие можете да получите при преподписване на договорите си, било то като подарък, на лизинг или ако са ви предложили телефон на преференциална цена, по-ниска от цените на пазара в момента каквато е политиката на мобилните оператори. В този случай Вие можете да се възползвате от тази наша услуга, да вземете предложения ви от оператора телефон и да ни го препродадете на по висока цена. Добре е ако решите, преди това да ни позвъните за да се консултирате с нас, тогава ние ще ви препоръчаме какъв телефон да вземете ако имате право на избор и съответно да получите по добра цена за него. Тук дори не се ангажирате, и не сте длъжни да взимате друг телефон от нас, парите получавате веднага. Единственото условие е телефона да не е разпечатван и да не е използван.

ИЗКУПУВАНЕ НА БЮДЖЕТНИ ТЕЛЕФОНИ

Предлагаме и изкупуване на субсидирани бюджетни телефони от фирми и дружества на които са предложени като бонус или подарък от операторите при преподписване и удължаване срока на договорите им. Предполагам се досещате как става това, на фирма с много карти при преподписване на договора и се предлага бонус бюджет сума за усвояване като изискването на оператора е тази сума да се усвои под формата на телефони или други устройства които предлага той. Тогава вие можете да се свържете с нас и заедно да обсъдим и изберем моделите телефони, които в последствие да изкупим от вас на изгодна и приемлива цена и за двете страни. Плащането става веднага независимо от стойността на бюджета който ще усвоявате и броя на телефоните. Отново единственото условие е телефоните да са нови и в неразопаковани кутии.

Не изпускайте тази възможност, възползвайте се от предложенията които ви дават операторите, дори и да са ви безинтересни техните оферти, споделете ги с нас, ние ще ви консултираме.

ИЗКУПУВАНЕ НА ТЕЛЕФОНИ ВНЕСЕНИ ОТ ЕВРОПА

Всички пътуваме в чужбина на екскурзия, по работа или цел по-дългосрочно пребиваване. Всички имаме роднини които работят в чужбина. Може би не предполагате как бързо можете да спечелите малко пари и една ваша екскурзия да Европа да ви излезе на половина платена. Трябва само да се разходите да някой местен магазин за техника, или такъв на техен мобилен оператор и да разгледате цените. И ако имате малко търговски нюх и време да сравните цените на телефоните там и на тези в нашия мобилен магазин www.gsmelite.bg можете да ни се обадите и да обсъдим какво можете да купите и каква цена ще вземете в България. Знаете, че нашата страна е членка на Европейския съюз и вие спокойно можете да носите стоки като физически лица в определени количества през граница, без да дължите за това такси и мита.

На тези от вас които имат роднини в държави от Европа и работят там от дълго време и ползват услугите на мобилни оператори в държавата в която работят. Можете да им кажете, ако разбира се те не знаят, че при подписване или преподписване на договор с доставчик на мобилни услуги те веднага могат да получат като подарък GSM апарат и то уверявам ви не от най-евтините. Спокойно могат да договорят с оператора и да вземат телефон от най-скъпите модели които предлагат в момента производителите на Apple, Samsung, Sony, LG и HTC а те не са за изпускане защото минимума е 500 EUR. И вече ако не искат да го ползват също могат да ви го изпратят и ние да го изкупим на реална цена за момента.

Това са нашите оферти дано да ви бъдат полезни, очакваме вашите предложения.

Често задавани въпроси:

Как да си продам новия операторския телефон?

Къде да си продам подарения ми от оператора GSM апарат?

Кой купува телефони подарени от мобилен оператор?

Кой изкупува мобилни телефони взети на лизинг от оператор?

Къде мога да продам изгодно телефон взет на лизинг при преподписване на договор?

Купува ли някой телефони взети от оператор при преподписване на договор?

Мога ли да продам нов телефон взет на лизинг от Технополис, Техномаркет?

Къде мога да разкодирам заключен телефон, закупен от оператор.

Свържете се с Нас за повече информация.