Какъв е iPhone 6

Дата: 2015-03-16 Видяна: 2059

Основни функции: 4.7-инчов екран; Apple A8 процесор; До 128GB за съхранение; NFC; IOS 8, Touch ID

Производител: Apple

Какъв е iPhone 6?
Всичко за размера. iPhone 6 и огромен iPhone 6 Плюс са реакция на Apple към непрекъснато нарастващите телефонни екрани. Дали Apple твърде късно реагират? Без съмнение отговорът е да, но те може да предложат по модерна технология.

Една от основните причини, Samsung, HTC и други смартфон производители да вземат част от продажбите на iPhone през последните две години е, че те предлагат много по-голям екран за парите си. The iPhone 6 сега е с 4.7-инчов екран. Това не е голяма разлика в сравнение с най-близките си конкуренти и още по-малко, когато се постави в непосредствена близост до огромният 5.5-инчов дисплей на iPhone 6 плюс.

iOS копнее за по-голям екран и Apple най-накрая го направиха. И докато големината на екрана е водещата черта на iPhone 6 има и много повече от това. Има чисто нов супер-тънък дизайн, много по-бърз процесор и нова операционна система IOS 8.

Данните за продажбите до момента сами говорят за това. Apple се оказа в своето най-печелившо тримесечие след стартирането на нови телефони и IPAD Air 2. Всъщност това е много повече. Apple има най-печелившото тримесечие в сравнение с всяка компания на всички времена и сега оглавява списъка на най-ценните компании в света с $700000000000. Това е два пъти стойността на Microsoft и Google, взети заедно.

Това не е до късмет или маркетинг iPhone 6 е страхотен телефон. Тези дни, когато много хора харесват Samsung, LG и HTC и по-евтини претенденти, като Motorola Moto X и Google Nexus 5, които са близо до флагманите. Apple предлага малко повече магия, за да е на върха от много висок клас смартфони.

Тагове: iphone 6 iphone какъв