iPhone 5S изпълнение и A7 процесор

Дата: 2014-02-25 Видяна: 813

iPhone 5S изпълнение

Вътре, Apple обнови A6 процесор намерен в iPhone 5 на CPU A7. Това е 64-битов чип, за да се възползват от 64-битова версия на IOS. Той трябва да е до 40x по-бързо по отношение на производителността на процесора и 56x по-бързо за GPU задачи от оригиналния iPhone, и може да работи с OpenGL 3.0 игри като Nexus 2013 7.

Той е свързан с Motion M7 Coprocessor, който потдържа акселерометър, компас и жироскоп задачи. Той може да каже дали сте пеша, шофирате или сте неподвижен, и разработчиците ще могат да се включат в комбинация с GPS. Въпреки наличието на два процесора, той все пак трябва да управлява 10 часа 3G или 4G браузване, или до 250 часа в режим на готовност с едно зареждане.

Той също така поддържа глобалните LTE банди, очевидно повече от всеки друг смартфон в света, така, че няма да има проблеми да работи с 4G мрежи във всяка страна.

A7 Процесор

С iPhone 5S ще получите по-бърз процесор A7, една стъпка нагоре от A6 чип с който е iPhone 5. Една скорошна iPhone 5S снимка показа нов процесор на телефона, но не е имало слухове за спецификациите и не знаехме колко ядра има.

Много други производители преминаха на четири-ядрени части миналата година, но Apple остана с двуядрен вече защото IOS изисква само две ядра да остане ефективен. Ние очаквахме Apple да превключат, но вместо това остана с двуядрен и предпочете да се премести в 64-битова обработка на модел вместо това.

Дата на производствените кодове на процесора и паметта поставят своите производствени дати през октомври и септември 2012 г.. MacRumours каза, че самият прототип е построен през декември 2012 г., така че е вероятно много ранен пример на предложеният iPhone 5S дизайн. Има една много добра промяна на крайния продукт може да се различава значително от това на снимката, но докато някой като iFixit извършва разпределение, ние няма да знаем точно какъв точно е бил слухът.

Тагове: iphone 5s изпълнение a7 процесор