iPhone 5S Екран и Дизайн

Дата: 2014-02-25 Видяна: 901

iPhone 5S Екран

Твърди се, че iPhone 5S ще има по-висока резолюция на дисплея от iPhone 5, въпреки, че за нас не звучи вярно, ако този размер на екрана не е променен. Според определението на Apple за iPhone 5 е Retina екран, не можете да видите отделните пиксели, когато държите на смартфон от нормално разстояние за гледане. С други думи би било безсмислено увеличение на резолюцията, ако размерът на екрана не е променен. Ние очакваме iPhone 5S да има 4 инча екран с резолюция от 1136 пиксела X640.

Това не означава, че основната технология на екрана не може да се промени. Говори се, че iPhone 5S ще използва новият IGZO (индий галий Zinc Oxide) материал. Ако е истина, това ще направи 5S с по-светъл iPhone 5, а също евентуално отпадане на дебелината на телефона - макар и съвсем леко.

Това изглежда по-вероятно след CES 2013 г., когато Sharp IGZO дисплей технология е била показана за първи път в един 32in 4K монитор.

Това издание със сигурност има слух и то се предполага, че Apple вече са се свързали с Sharp за своята технология, но не само за iPhone 5S, но също така и за предстоящия IPAD 5.

Слуховете са заявили, че iPhone 5S може да започне с два или три различни размера на екрана. С нарастването на популярността на смартфони с голям екран, като 4.99in Samsung Galaxy S4, Apple казва, че се интересуват от предлагане на широка гама от различни варианти на клиентите. Въпреки това, различни размери на екрана за един продукт наистина не е нещо, което Apple ще направя.

В действителност, Тим Кук заяви: "Моето мнение продължава да бъде, че iPhone 5 е с най-добрият дисплей в индустрията, и ние винаги се стремим да създадем най-добрия дисплей за нашите клиенти. Някои клиенти ценят голям размер на екрана, други стойност други фактори, като резолюция, качество на цветовете, баланса на бялото, яркостта, отразяваща способност, дълголетие на екрана, консумация на енергия, преносимост, съвместимост с приложения и много неща.

"Нашите конкуренти са направили някои значителни компромиси в много от тези области, за да се достави по-голям дисплей. Ние няма да превозва по-голям iPhone дисплея, докато тези компромиси съществуват."

За четене между редовете, а след това, ние бихме предполжили, че по-голям смартфон ще бъде  iPhone 6. Това има смисъл в много насоки, като Apple може да има голям екран на телефона за тези, които го искат, като същевременно продължава да продава на по-малки, по евтини iPhone 5S.

IPHONE 5S Дизайн

Ако всички тези слухове са верни, можем да очакваме, че iPhone 5S да изглежда горе-долу като  iPhone 5. Това следва обичайния модел Apple: оригиналния iPhone е заменен с чисто нов iPhone 3G, който беше подобряван година по-късно в iPhone 3GS. Стартирането на чисто нов iPhone 4 бе последван от iPhone 4S с променен дизайн, а последният iPhone 5 модел имаше пълен редизайн отново.

Тримесечна извадка на Apple с SEC, изглежда подкрепи тази линия. Този финансов документ показва колко пари компанията е похарчила за неща, и показва, че преди няколко месеца Apple похарчили $ 4,5 млрд. за оборудване покупки в сравнение с едва $ 903 м. последното тримесечие.

Според Morgan Stanley анализатор, Katy Huberty, и докладвани на Business Insider, това показва, че iPhone 5S може да изглежда като настоящата слушалка.

Аргументът тук е, че по-големият разход от двете предни тримесечия беше, когато Apple е сериозни инвестиции в нови екрани за iPhone 5. Намалението, следователно, е така, защото Apple не се нуждае от нов хардуер за iPhone 5S.

Малко интересена информация излязе, като каза, че следващите два Iphones (на iPhone 5S и iPhone 6) са последните два Iphones одобрени от Стив Джобс.

От Майкъл Foulkes, свръзка на Apple с правителството на САЩ, на проекти за следващите два телефона "предшества Tim Cook". С други думи, промишлени дизайни, бяха одобрени по времето на Стив Джобс. Това трябва да бъде добра новина за феновете на Apple Тим Кук се притеснява дали могат да продължат невероятния успеха на компанията и направата на качествени продукти. Това означава също, че Кук вече има няколко поколения телефони да работи как да се направи и своя знак върху продукта и да продължи феноменалния успех на iPhone.

Докато предишните Iphones, се предлагат в черно или бяло, на iPhone 5S очевидно ще добави трета, като все още неразкрит цвят. Отчитат на Apple Insider, японски Blog Mac Otakara съобщава информация от "надежден източник", като посочва, че ще има един цвят опция към iPhone 5S.

Това е по-малко от осем цвята първоначално съобщени, така че iPhone 5S няма да имат същия избор, както за iPod. Въпреки това, трети цвят по избор мъдро може да даде тласък на Apple и да направи iPhone 5S апел към хората, които искат нещо малко по-смело от черно или бяло.

Последните изтекли снимки от Weibo показва SIM-карта tray               , звук и мощност бутони от iPhone 5S. iPhone 5 има сребърни компоненти и iPhone 5S е настроен да има бронзови компоненти. Това вероятно е фактът, че iPhone 5S ще се предлага в нов цвят, въпреки че това е невъзможно да се каже какъв точно.

Тагове: iphone 5s екран дизайн